Esittely

Psykiatrian sairaanhoitaja Susanna Korpivaara (-76) on Vesivehmaalla kauniissa maaseutumiljöössä puolisonsa Tanelin (avioliitossa vuodesta 1994) kanssa asuva kahden lapsen äiti, joka toimii aktiivisesti seurakuntapalvelijana Vuoksenlaakson metodistiseurakunnassa. Hänellä on psykiatrian sairaanhoitajan työn lisäksi pitkä kokemus sielunhoitajana ja rukouspalvelijana. Susanna on valmentajana intuitiivinen, kuunteleva, keskusteleva, kyselevä ja myös uusia näkökulmia tarjoava vaikeitakaan aiheita kaihtamaton rinnallakulkija. Hänen kanssaan voit myös hiljentyä pyhän äärelle kiireettömästi. Myös maaseudun luonnossa liikkumisen ja keskustelevan valmennuksen yhdistäminen onnistuu mielellään luonnossa lenkkeilevän Susannan kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Terveyskeskuslääkäri Taneli Korpivaara (-73) on Susannan puoliso, joka Susannan tavoin toimii Vuoksenlaakson metodistiseurakunnassa seurakuntapalvelijana ja lisäksi kanttorina. Hänen lääkärintöiltä muuhun liikenevä aikansa kuluu usein musiikin esittämisen ja tuottamisen parissa (Studio Vesis). Hänen omassa hengellisessä musiikissaan on sydäntä liikuttavaa ikuisen rakkauden, Jumalan läsnäoloa ja samalla tarttumapintaa ihmisyyteen syvälle sielunmaisemaan. Taneli on hyvinvointivalmentajana käytännönläheinen, myös kuunteleva ja intuitiivinen kuten puolisonsakin. Voit myös hiljentyä Tanelin kanssa ja keskustella mistä tahansa elämään liittyvästä aihepiiristä, kipeistäkin. Tanelia erityisen lähellä ovat myös fyysiseen terveyteen, kuntoiluun ja ihmisen kokonaisuuteen, tasapainoiseen olemiseen ja riittävään lepoon liittyvät asiat.

Korpivaaroja voit myös pyytää yhdessä kouluttamaan hyvinvointiin ja elämänhallintaan, terveyteen liittyvistä aihepiireistä esimerkiksi yrityksesi tai yhdistyksesi, miksei seurakuntasikin tilaisuuksiin. Voimme yhdessä suunnitella tilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivan koulutuskokonaisuuden. Voimme myös järjestää hiljentymiseen ja rukoukseen liittyviä tilaisuuksia sisältäen opetuksen, musiikin ja rukouspalvelun.

Tarjoamamme hyvinvointivalmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa, vaan kokonaisvaltaista tukea ja ohjausta kohti tasapainoista ja armollista olemista, terveyttä ja hyvinvointia. Ihminen on kokonaisuus, johon hyvin monet asiat vaikuttavat. Pitkä kokemuksemme terveysalalta ja sielunhoito- ja seurakuntatyöstä tuovat olennaista lisäsyvyyttä tarjoamaamme valmennukseen. Meillä on ammatillisten ja henkilökohtaisten valmiuksiemme vuoksi kykyä myös syventyä ja suunnata valmennusta hyvin monenlaisiin erityistarpeisiin ja haasteisiin.

Jokainen meistä tarvitsee toivoa ja tulevaisuutta. Yhdessä kulkien ja uusia mahdollisuuksia ja ovia avaten, menneisyyttä paremmin ymmärtäen ja käsitellen elämänmatkastasi voi tulla levollisempaa, parempaa, toivottavasti myös terveempää. Kokonaisvaltainen ihmisen hyvinvointi, ehjä ja tasapainoinen suhde Jumalaan ja lähimmäisiin, armollinen ja levollinen olemassaolo on meille sydämen asia.

Ota rohkeasti yhteyttä!